ترافند رایانه !!!!
اخیرا گوگل امکان جدیدی عرضه کرده بنام گوگل پلاس که رتبه سایت در جستجوها را افزایش می دهد . تقریبا شبیه به لایک کردن صفحه ، سایت ، مطلب و … است . در این پست آموزش قرار دادن این دکمه را در قالب سایت یا وبلاگ شما ذکر می کنیم .
اگر کمی با کدنویسی HTML آشنا باشید این کار به آسانی خواهد بود . برای این کار کافیست که یک فایل را از طریق کد زیر در قالب خود فراخوانی کنید :
ادامه مطلب ...
| نسخه آفلاین ویکی پدیا فارسی شامل تمام مقالات آپدیت شده تا تاریخ 23 آوریل 2012 |
دیگر نیازی نیست برای استفاده از مطالب سایت ویکی پدیا دسترسی به اینترنت داشته باشید! در این پست وب سایت میهن دانلود با نسخه آفلاین ویکی پدیا فارسی در خدمت شما هستیم. همانطور که میدانید ویکی پدیا دانش نامه ای است همگانی و آزاد بدین معنی که همه می توانند به نوشتن و ویرایش نوشتارهای موجود در آن بپردازند. در ویکی پدیا فارسی هزارن مقاله وجود دارد که افراد برای دسترسی به آنها باید به اینترنت متصل شوند که با این نسخه آفلاین دیگر نیازی به اینترنت ندارید. به عبارت دیگر وقتی که شما این نرم افزار را در کامپیوتر خود اجرا می کنید، سایت ویکی پدیا فارسی با همان ظاهر همیشگی و دسته بندی موضوعات نمایش داده می شود و به راحتی می توانید با تایپ موضوعات مورد نظرتان در قسمت جستجو، به جستجوی آنها بپردازید.جهت دانلود و توضیحات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید ... ادامه مطلب ...
ادامه مطلب ... تعریف در واقع به دو معنی است:
بطور مثال اگر در صفحه مرور گرتان آدرس http://fa.wikipedia.org/index.php را وارد کنید یک درخواست به دامنه ای که نامش fa.wikipedia.org است فرستاده میشود، آنگاه سرور صفحه index.php را برای شما میفرستد. پس فایل های PHP باید در محیط سرور اجرا شوند.
در اینجا منظور از سرور، سرور آپاچی (Apache)است که برنامه زمپ که بعداً توضیح می دهم آن را برای ما نصب می کند. سرور آپاچی: گسترده ترین و محبوب ترین سرور HTTP است که از زبان PHP پشتیبانی می کند. بزرگترین رقیب سرور آپاچی سرور IIS مایکروسافت است. یک پیشنهاد تاپ دانلود مقاله زیر است
نوشتن یك برنامه پی اچ پی شبیه ایجاد یك صفحه HTML است و تنها با این تفاوت كه كدهای این زبان در داخل صفحات و دربین كدهای HTML درج میشود و البته طبیعی است كه یك فایل پی اچ پی میتواند تنها شامل كدهای PHP باشد. با توجه به این كه PHP یك زبان طرف سرویسدهنده است و بنابراین برای اجرای اسكریپتهای آن، باید آنها را به كامپیوتر سرویسدهنده وب انتقال دهیم و حالا با تایپ نام فایل آن را در مرورگر اینترنت میتوانیم اجرا و خروجی احتمالی را مشاهده كنیم.
طبیعی است كه در سمت سرویسگیرنده (كاربر سایت) امكان مشاهده كدها وجود ندارد. پس از درخواست برای اجرای یك اسكریپت PHP فایل حاوی كدهای PHP به برنامه مفسرPHP انتقال داده شده ( معمولا php.exe ) و این برنامه بعد از تفسیر و اجرای اسكریپت، نتیجه را به سمت كاربر میفرستد.
بینندگان توجه کنند که جای n مقدار ثانیه ای که پس از آن وارد صفحه ی مورد نظر شود را بنویسند و هم چنین توجه کنند که این کد شاید در بعضی وبلاگ ها کار نکند اما در تمامی سایت ها کار میکند
|